top of page

RALF LANGENHORST


En Ralf va néixer a Alemanya el 1960. Com a estudiant, va descobrir la seva passió i va practicar amb entusiasme la fotografia analògica, processant les fotografies en blanc i negre a la seva pròpia cambra fosca improvisada. 


Després de dècades amb una dedicació prioritaria a la família i a la vida professional en el món de les telecomunicacions,  el 2015 va decidir tornar a la seva passió.    Del 2015 al 2018 va estudiar fotografia a la "Prager Fotoschule Österreich" a Àustria i a principis de 2018 es va graduar amb distinció. 


Des de 2016, en Ralf treballa com a fotògraf professional a Alemanya i Catalunya. Ofereix serveis professionals de fotografia principalment en les àrees d’arquitectura, immobiliáries, institucions culturals i esdeveniments diversos. Les seves principals passions les troba en la fotografia de paisatges i reportatges, així com en els treballs experimentals. Des de 2016 el treball d’en Ralf s'ha mostrat en diferents exposicions individuals i col·lectives a Àustria i Catalunya. L’any 2017 va fundar la “sentiremo gallery“ a Sant Feliu de Guíxols (Girona), on podeu gaudir tant de la seva magnífica obra com de la d’altres importants artistes.

http://sentiremo.de/ 

bottom of page