top of page

LLUMS DEL NORD
 

Cada fotografia és una visió personal del seu autor. Cadascú percep l’entorn d’una forma diferent. No tots ens sentim atrets pel mateix, ni mirem el que ens envolta amb els mateixos ulls.

 

La fotografia permet veure el món d’una manera singular i diferent. Parafrasejant a Ansel Adams: "l’objectiu de la fotografia no és una duplicació de la realitat".

En aquest recull fotogràfic intento plasmar la visió particular i personalitzada del meu pas per les terres del nord d’Europa on la llum i el temps reflexen i transcorren divergents. Vaig entomar un dels reptes que més m’atrau d’aquesta disciplina: la complexitat d’obtenir una imatge plenament satisfactòria. Tanmateix, la dificultat i l’esforç donen valor als nostres projectes de fotografia... i també a la resta dels propòsits de vida.

 

Des de 2016, cada any viatjo a Escandinàvia a fer fotografia. Sempre a l’hivern i a la recerca de paisatges feréstecs i gèlids. 

Aquesta exposició és un extracte de les fotografies captades durant els darrers 5 anys, tant a Noruega com a Islàndia, i espera transportar-vos-hi, per uns instants, també a vosaltres. 

Cartell Edu Crispi.jpeg
Foto 1 Edu Crispi.jpeg
bottom of page