top of page

LA PINTURA A TRAVÉS DE LA FOTOGRAFÍA

 

Aquest treball neix com a resultat d'una sèrie de fotografies d'un gran impacte visual que realitza el fotògraf Josep Homs sobre la temàtica d'abandonaments d' edificis, tant d'interiors com d'exteriors, de les quals la pintora Anna Pérez en treu una visió personal que reflexa en els seus quadres.

Josep Homs entén la fotografia com un mitjà d'expressió i visió del que ens envolta. Tot i la seva curta trajectòria, però amb la professionalitat amb que treballa  ha aconseguit nombrosos premis nacionals i internacionals.

 

Anna Pérez, de pseudonim " Peroles", nascuda al 1953 a Barcelona, és llicenciada en Belles Arts, en l'especialitat de ceràmica, per l'Escola Massana de Barcelona.

La seva inquietut artística s'ha inclinat cap a la pintura i amb diferents técniques com l'oli, l'aquarel.la, els acrilics... L'obra que presenta ha estat realitzada sobreposant diferents capes molt primes que donen un efecte envellit molt adequat al tema i estan realitzades entre els anys 2019 i 2020.

La técnica ha estat apresa  en els diferents cursos realitzats al taller de Joan Peirón, a Vic. Ha participat en exposicions col.lectives al Taller Joan Peirón de Vic i a l'Escola de la Dona de Barcelona on realitza cursos amb l'Ignasi Bach d'il.lustració.

SAVE_20201212_105359.jpg
bottom of page