top of page

WELCOME TO HOPE OF GLORY ASSEMBLIES OF GOD CHURCH

Benvinguts a Hope of Glory Church, on les nostres portes estan sempre obertes per a tothom i els nostres cors mai estaran tancats a ningú que busqui un lloc segur per la vida espiritual, el creixement i l’amistat.

 

El que els visitants solen notar la primera vegada que visiten Hope of Glory Church és la tendra presència de Deu en les nostres reunions d’adoració. Una mirada pròxima, et demostrarà que estàs rodejat de persones com tu, persones que estan plenes d’esperança i pors, alegries i tristeses, fortaleses i debilitats. 

El fil conductor és que tots estem compromesos a ser més forts i mes savis a través de tot. El nostre objectiu és proporcionar una atmosfera d’acceptació amorosa, on les persones poden créixer espiritualment a través d’una adoració vibrant, amistats honestes, una companyonia atenta, oració constant i preocupació compassiva per el món.

Si ets un buscador espiritual que acaba de començar el seu camí cap a Deu, o un creient compromès que continua el seu camí amb ell, trobaràs una llar a la Església Hope of Glory.


“Presentació de la pàgina web de Church of Glory”

bottom of page