FINS QUE EL CONFINAMENT ENS SEPARI

Tot just quan fa un any del tancament domiciliari amb motiu de la pandèmia de la Covid- 19, la Galeria Tres-e-u acull una exposició que és la 

crònica de l’experiència en parella del confinament.


Fins que el confinament ens separi narra el dia a dia de la vida en confinament de la fotògrafa en companyia de la seva parella i el seu gat, un relat marcat per un escenari hermètic i d’atmosferade ficció.


L'exposició està formada per 23 imatges en color i en el muntatge de la Galeria Tres-e-u està acompanyada d’un photocall en el qual es convida als assistents a fotografiar-se en companyia de les persones amb qui van passar el confinament domiciliari, una acció que integra el públic en l’exposició, ja que el tancament va ser una experiència viscuda per tothom.

Joana Casas Poves ha exposat fotografies a sales de Catalunya i de l'Estat espanyol. A la seva obra predomina la narració i la ficció. Fins que el confinament ens 
separi va ser un dels quatre projectes seleccionats d'entre els noranta-un que es va presentar a la convocatòria VisualKorner 2020 organitzada pel Centre Pati Llimona de Barcelona i el laboratori Visualkoner, i està previst que a partir de la tardor es pugui veure a Barcelona i d’altres localitats.

Cartell WhatsApp Image 2021-03-06 at 14.