top of page

EULÀLIA LLOPART

 

Llicenciada en Belles Arts, especialitat d’Escultura a la UB Beca d’Escultura a la National College of Art and Design de Dublín. Al llarg dels anys m’he continuat formant en gravat, fotografia i disseny gràfic. He realitzat exposicions individuals i col·lectives a diversos llocs de Catalunya i Andorra. Combino la pràctica artística amb la docència a l’Escola Municipal d’Art i Disseny de la Garriga.

L’art és un camí de coneixement que m’apropa tant a la comprensió de l’ésser humà, com al seu comportament i al seu entorn. M’ajuda a entendre el meu món interior i el món on vivim. La meva obra pretén reflexionar sobre conceptes universals de la vida així com el pas del temps en la natura, la història de la humanitat.

En cada projecte busco la manera més adequada per expressar-me. Sempre va per davant la idea, el concepte, el què i després el com, el medi i el procediment. Tot i així, el gravat i les diferents tècniques d’impressió són una constant en la meva obra, combinat amb peces de volum, fotografia i vídeos.

El desig d’experimentar, de conèixer, fa que m’interessa més el procés de creació i fer laboratori d’idees, el clàssic assaig i error per continuar evolucionant. 

EulaliaLlopart.JPG
bottom of page