top of page

EUGENI BEL

Va néixer el 30 d’abril de 1959 a Tortosa (Tarrgona)


L’any 1981 va finalitzar els seus estudis de magisteri on en uns  tallers en els quals va participar, es va despertar la seva passió  per la fotografia.


Va estudiar durant cinc anys (promoció 1982-1987) a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.


Fins l’any 2000 compagina docència i fotografia analógica, fent exposicions individuals i col·lectives, impartint cursets monogràfics, organitzant exposicions dintre de la “Primavera fotogràfica” a diferents localitats de la comarca d’Osona i publicant esporàdicament en diaris i revistes.


Ha estat guardonat en diferents certamens de fotografia com el II Certamen de Fotografia Deportiva Ciudad de Córdoba, III concurs de Fotografia de la Facultat de Farmàcia, III Concurs Estatal de Fotografia “Trofeu la Doma” de La Garriga, VI Certamen de Fotografia “Villa de Nerva”, IX Certamen Estatal de Fotografia “Ayuntamiento de Sestao”.


Desprès d’un llarg període d’inactivitat fotogràfica, torna a la fotografia reciclant-se en la utilització de les tècniques digitals. A dia d’avui torna a fer exposicions dels seus treballs, Ha publicat el llibre de fotografies "L'ombra dels pensaments" i ha col·laborat com a fotògraf en el llibre de Dolors Feliu "Octubre al carrer".

El darrer projecte és l'obertura de la galeria fotogràfica "Tres-e-u" a Vic.
 

Barretina Calvin Klein a Croatia.jpg

EXPOSICIONS

bottom of page