top of page

2023

Amunt
Xavier Toda
Pau Picornell
04 gener /02 febrer

La suma de les petites coses. Pau Picornell

Una exposició on podreu gaudir de la seva obra contextualitzada amb un munt d'objectes tangibles que ajuden a desxifrar el significat i el missatge que l'autor ens vol transmetre amb cada imatge.

Un projecte fruit de l'evolució constant i autodidacta sempre buscant la fórmula o fórmules per les quals es poden explicar coses mitjançant la suma d'elements que per si sols no expliquen res, si bé la unió entre ells ens donen un relat creant un impacte emocional que va més enllà dels píxels, perquè en el fons l'important és la narració i la sensació que ens crea a nivell emocional.

Mitjançant la Gestàltica, la Semiòtica i mètodes coneguts per generar idees creatives com la Sintèctica o l’Scamper, arriba a la suma de conceptes en l'àmbit perceptiu i d'acord amb els seus patrons culturals.

Si el caos ens pot oferir una narració, per què no generar el caos mitjançant la suma de petits objectes si bé a voltes l´atzar també té un paper important?

Una exposició que estem convençuts i convençudes que us agradarà a la vegada que us farà reflexionar.

@paupicornell

03 febrer / 01 març

BCN Litoral 2.0 / BCN Litoral 3.0. Xavier Toda

Xavier Toda ens mostra el seu costat més personal on dona forma a les seves passions, passejar pel litoral barceloní, un lloc on les fotografies es converteixen en suport del seu estat anímic i mostren com reaccionen els seus sentits. El fet de no estar lligat a les exigències d’ un encàrrec professional li permet treballar amb total llibertat, deixant-se portar per la seva intuïció.

“Quan emprenc un viatge mitjançant aquests projectes personals em fa sentir com un nen innocent i curiós per descobrir què passarà. Torno a aquesta infantesa en què tot em sorprèn i que tot és nou per a mi”, comenta Xavier Toda.

Xavier Toda, des dels setze anys la fotografia ha estat el seu mitjà d’expressió personal. La seva llarga trajectòria professional l’ha portat a poder treballar en diversos àmbits fotogràfic, des de la fotografia esportiva a la fotografia educacional, evolucionant en els temps des del laboratori en B/N, passant per la fotografia analògica en tota mena de formats, per entrar finalment a l'era digital on els únics límits són la imaginació.

Durant tots aquests anys no ha deixat de treballar en els seus projectes personals més creatius, mantenint la mateixa il·lusió que quan va començar.

La experimentació amb processos que confronten els límits físics de la instantània així com la recerca constant d'un resultat artístic diferenciador són els pilars de la seva tasca d'expressió artística.

 

_BCN Litoral 3.0.1.jpg
_BCN Litoral 3.0.31.jpg
bottom of page