ARNAU SIDERA (1985)

Fotògraf amateur de Sant Quirze de Besora. És el 2017 quan deixa de veure la fotografia com una afició per entendre-la com una professió. Realitza un Máster en Fotografia Avançada i Retoc Digital a IDEP Barcelona (2018) i complementa la seva formació el 2019 amb un Postgrau en Fotografia Contemporània al mateix centre d’estudis. 

 

La seva obra es caracteritza per fotografies en blanc i negre i obres en color amb clares referències al tenebrisme on capta de forma subtil els detalls que apareixen en la llum.


WELCOME TO HOPE OF GLORY ASSEMBLIES OF GOD CHURCH

Benvinguts a Hope of Glory Church, on les nostres portes estan sempre obertes per a tothom i els nostres cors mai estaran tancats a ningú que busqui un lloc segur per la vida espiritual, el creixement i l’amistat. El que els visitants solen notar la primera vegada que visiten Hope of Glory Church és la tendra presència de Deu en les nostres reunions d’adoració. Una mirada pròxima, et demostrarà que estàs rodejat de persones com tu, persones que estan plenes d’esperança i pors, alegries i tristeses, fortaleses i debilitats. 

El fil conductor és que tots estem compromesos a ser més forts i mes savis a través de tot. El nostre objectiu és proporcionar una atmosfera d’acceptació amorosa, on les persones poden créixer espiritualment a través d’una adoració vibrant, amistats honestes, una companyonia atenta, oració constant i preocupació compassiva per el món.

Si ets un buscador espiritual que acaba de començar el seu camí cap a Deu, o un creient compromès que continua el seu camí amb ell, trobaràs una llar a la Església Hope of Glory.


“Presentació de la pàgina web de Church of Glory”

  • Instagram